Maatwerk straatmeubilair

Straatmeubilair architectuur

Omdat iedere stad, wijk of kantorenpark een eigen uitstraling heeft maken wij maatwerk straatmeubilair dat past bij de omgeving. Elke plek in de openbare ruimte heeft immers zijn eigen culturele, maatschappelijke en fysieke context.

Maatwerk straatmeubilair bevordert tevens de sociale samenhang in een wijk. Straatmeubilair is van groot belang voor iedereen in de samenleving; het nodigt mensen, jong en oud, uit om naar buiten te gaan en andere mensen te ontmoeten. Hiermee worden zij niet alleen gebruiker, maar ook onderdeel van de openbare ruimte.

Durft u het aan om over te stappen op maatwerk straatmeubilair?

Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden uw maatwerk straatmeubilair. Onze kennis en expertise zetten we in voor herkenbare concepten, innovatieve ontwerpen en een fraaie vormgeving. Daarbij staat duurzaamheid hoog in ons vaandel. Wij maken ontwerpen die op het netvlies blijven hangen.

Onze creatieve ontwerpen van straatmeubilair zijn een samenspel van verschillende functies die meervoudig gebruikt kunnen worden.

Materiaal

Maatwerk straatmeubilair wordt gemaakt van beton, natuursteen, staal, composiet of hout. Samen met u maken we van uw idee of wens een uniek product. Met ons team van jonge ontwerpers zijn we in staat om eigentijdse ideeën op verfrissende wijze vorm te geven.

Straatmeubilair op maat zorgt voor een goede uitstraling en is daarmee uw ultieme visitekaartje. Pak de telefoon en vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak via onderstaande link. Het zal u positief verrassen!