Over ons

Buiten verblijven wordt een beleving!

Straat-meubilair.nl is onderdeel van InfraMarks B.V. en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, adviseren en aanbrengen van duurzame en innovatieve producten voor in de Openbare Ruimte.
InfraMarks beschikt over de ervaring en technische kennis om klanten steeds de beste keuze voor een product aan te bieden. Een goed product berust immers op drie pijlers; een doordacht ontwerp, gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen en een vakkundige installatie. InfraMarks ontwikkelt en levert producten die de buitenruimte smart, groener, veiliger en duurzamer maken.

Met de website Straat-meubilair.nl bieden we een groot aanbod van afvalbakken, boomroosters en -bescherming, fietsproducten, van banken tot zitelementen en gehele picknicktafels. Bovendien zijn alle producten snel en eenvoudig online te bestellen.

Straat-meubilair.nl is ook dé specialist in oplossingen op maat. Wij leveren maatwerk en circulair straatmeubilair. Naast het leveren kunnen wij met onze eigen installatiedienst ook alles voor u plaatsen. Als u een specifieke wens heeft of een product zoekt, dan helpen wij u graag aan de oplossingen die volledig beantwoorden aan uw vraag.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem contact met ons op.

InfraMarks B.V.
Lorentzstraat 109
2665 JG Bleiswijk
Tel.: +31(0)15 215 57 91
E.: info@straat-meubilair.nl
www.straat-meubilair.nl 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17.00 uur.

 

InfraMarks is met Straat-meubilair.nl distributeur van: